dinsdag 24 september 2013

Rectificatie

Beste lezer, een rectificatie is hier op zijn plaats.
Het nameten van de route van 10.22 kilometer bleek na meting door de jury (ondergetekende) via afstandmeten.nl slechts 7.5 kilometer te bedragen. Gezien de tijdsduur is dat ook veel realistischer en zal vanaf dit moment voor waar worden aangehouden.

Teleurgesteld? Zeker niet. Gemotiveerd? Absoluut! Zaterdag leende het weer er zich aardig voor en met de nodige koppigheid en drang om mijn anonieme zelf te bewijzen op de "interwebz" via de voorgenoemde site afgelopen zaterdag een rondje uitgezocht van ongeveer 10 kilometer. Ondanks de steeds feller wordende fysieke protesten van mijn nog niet op hardlopen ingestelde lichaam (lees kuitspieren, bovenbeenspieren) in combinatie met een onverstandig ontbijt (2 beschuitjes met kaas en een glas chocomel) was de mentale factor niet te stoppen. Met lichte spijt maandagochtend (grotere spijt tijdens traplopen), maar met nog veel meer een grijns van de niet tegenvallende prestatie en de verslavende effecten van hardlopen toch veel voldoening. Cijfers: 9.9 km gelopen in 1:03.26 uur, dus bijna 10 km/u.

Afgelopen zondag nog even 33 kilometer gefietst in 1:24 uur, gemiddeld 23.71 km/u op een gewone fiets, vanavond een uurtje op de sportschool geweest voor de belasting van wat andere spieren en toch even 20 minuten op de loopband met 11 km/u en de laatste minuut op 12 km/u.

Effectieve week zo, toch een beetje trots.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten